Jacob

By Jacob

Om Bryllupsside.no

Updated on

Velkommen til www.bryllupsside.no! Jeg heter Jacob og jobber profesjonelt med å lage nettsider. I løpet av de siste årene har jeg bygget mange forskjellige nettsider og testet mange forskjellige systemer (CMS) på markedet.

I forbindelse med at jeg forlovet meg, kom ideen om å dele mine erfaringer om hvordan man går frem for å skape en egen bryllup nettside. Takket være at jeg har testet mange systemer på markedet og jeg bygger nettsider profesjonelt, har mine tips og guider fått mer oppmerksomhet enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg da jeg opprettet www.bryllupsside.no.

Over tid har nettsiden min utviklet seg til en fullverdig blogg. I tillegg til anbefalinger til nettsidebyggere og systemer som kan brukes for å lage bryllup nettsider, har jeg også delt en rekke tips og ideer som kan hjelpe par godt på vei med bryllupsplanleggingen.

Det er slik jeg tjener penger

For at jeg skal kunne fortsette å skrive og dele mine tips og ideer, får jeg i enkelte tilfeller provisjon for de tjenestene og plattformene som jeg anbefaler på nettstedet mitt. Det skal imidlertid nevnes at svært mange av tjenestene som jeg anbefaler ikke gir rett til noen som helst provisjon eller annen markedsføringsstøtte.

Mange av tipsene og anbefalingene på nettsiden min er tvert imot publisert utelukkende med det formål å gi leserne god og nyttig informasjon.

Jeg vil imidlertid være åpen om at det gis provisjon fra for eksempel enkelte nettstedbyggere og digitale tjenester som jeg skriver om på www.bryllupsside.no.

Uten disse relativt små provisjonene, som jeg får om f.eks en person kjøper en tjeneste som anbefales på www.bryllupsside.no, ville det ikke vært mulig for meg å betale driftskostnadene for www.bryllupsside.no eller fortsette å oppdatere bloggen med relevant informasjon.

Nettstedet eies av PolarityBee

Polaritybee OÜ

Harju maakond

Tallinn, Kesklinna linnaosa,

Ahtri tn 12,

10151