Jacob

By Jacob

Gavetips til emaljebryllup – 64 års bryllupsdag!

Published on

I våre dager velger stadig flere å feire bryllupsdagene med en sammenkomst hvert år. Det blir faktisk koseligere og koseligere å samle dine nære for å feire kjærligheten etterhvert som du blir eldre. 

Skal du i noens emaljebryllup, eller er dere verter for feiringen av 64 års bryllupsdag? Eller har du bare lyst til å gi noen en oppmerksomhet på bryllupsdagen?

Leter du etter bryllupsgave og er usikker på hva du skal gi? Noen råd er nyttige å ha med seg:

  • Er paret noen du kjenner godt? I så fall kan du gå for en mer spesiell, unik og personlig gave. Ellers er en kreativ bryllupsgave basert på dagens navn alltid morsom å få. 
  • Hvor mange penger ønsker du å bruke? Ekteparet som feirer har antagelig alt de trenger etter årene sammen. Kanskje en opplevelse, en reise eller noe mer eksklusivt er veien å gå? Det koster ofte litt mer enn man tenker og da kan det være lurt å spleise med andre gjester. 

Det blir enklere for gjestene om de i god tid får vite hva paret ønsker seg. Det lønner seg også for ekteparet som ellers kan bli sittende igjen med mange gaver de ikke trenger eller har lyst på. Man kan enkelt lage en hjemmeside for bryllup der man deler ulike beskjeder om selskapet og spesielle ønsker. Lykke til!