Jacob

By Jacob

Å feire 75 års bryllupsdag er unikt og fantastisk

Published on

Gratulerer så mye med dagen! Nå har dere syttifem års bryllupsdag, og det er en dag som bør rettes litt ekstra oppmerksomhet. Dere har vært gift tre kvart århundre og får oppleve noe som er svært sjeldent. Husk tilbake til hvordan dere traff hverandre og ble et par, tilbake på bryllupsdagen, og alle opp og nedturene dere har vært gjennom.

Når andre ser dere, ser de et håp for seg selv og eget ekteskap. Etter et langt samliv kan dere overbringe mye kjærlighetsvisdom til de yngre generasjonene og vise hvor viktig respekt, daglig kjærtegn, felles verdier og tålmodighet er. 

Sammen med familien, og andre kjære, kan dere nå samles til en storslått feiring av deres 75 års bryllupsdag. Dette er en fantastisk og noe uvanlig begivenhet! Kanskje blir dere også intervjuet av avisen? Få hjelp til å lage en musikkliste med musikk fra ulike epoker i deres samliv, pynt med favorittblomster og bilder, spis god mat og kjenn på kjærligheten andre har til dere og dere har til hverandre.

Atombryllup! De rette atomene gir et langt samliv

Atombryllup er hva denne 75 års bryllupsdagen kalles. Alt liv består av atomer og kombinasjonene av dem. En riktig kombinasjon av atomer skaper sterke sammensetninger, og dere har sannelig bevist at dere har riktig kombinasjon!

Deres ekteskap er bygget på de riktige kombinasjonene for å kunne vare, og dere bør benytte muligheten til å feire jobben dere har gjort og kjærligheten dere har. På vår oversikt over andre bryllupsdager, finner dere informasjon om hva de øvrige bryllupsdagene kalles.

75 års bryllupsdag heter Papirbryllup

I anledning en slik feiring kan dere lage en nettside for bryllupsdagen. Gjennom en nettsidebygger kan dere lage en bryllupshjemmeside med et profesjonelt design, der gjestene deres kan finne all informasjon de trenger, og som dere ønsker å dele.

Det kan være alt fra meny, lokasjon, kleskode og toastmaster, til små historier fra livet deres, tanker og kjærlighetsvisdom. Det er både enkelt og gratis, og gir dagen en helt spesiell piff.  Kunne dere tenke dere å lage en bryllupshjemmeside, finner dere mer informasjon her.