Jacob

By Jacob

Hvordan finne en perfekt gave til 76 års bryllupsdag?

Published on

Kjenner dere noen som skal feire syttiseks års bryllupsdag? Eller skal du arrangere bryllupsdagsfeiring? Feiringen av bryllupsdager er en tradisjon man som regel holder på hele livet, og det skaper en koselig atmosfære rundt kjærligheten. 

Gjennom en feiring sammen med venner og familie kan man sette ekstra pris på hverandre og forholdet man har jobbet med i 76 år. Det er utrolig rørende for alle. 

Leter du etter gave til noens bryllupsdag, men lurer på hva du skal gi og ønsker tips? Vurder disse tingene før du bestemmer deg for gave:

  • Har du et svært nært forhold til paret som feirer 76 års bryllupsdag? Da kan en unik og personlig gave være fantastisk. En kreativ gave med utgangspunkt i navnet på bryllupsdagen er også en god ide.
  • Ønsker paret seg noe spesifikt? Prøv å finne ut om det er noe spesielt de ville blitt glad for. 
  • Hva er ditt gavebudsjett? Dere er kanskje flere som kan spleise og dermed finne en dyrere og uvanlig gave? En opplevelse eller reise kan være flott å få! 

Gjester setter ofte pris på informasjon om eventuelle gaveønsker. En bryllupshjemmeside er en enkelt og effektiv måte å dele informasjon med gjestene på. Det er enkelt å lage et bryllupsside. Lykke til!