Jacob

By Jacob

3 års bryllupsdag – hva skal dere gjøre for å feire?

Published on

Dere bygger stadig et sterkere ekteskap, og dere feirer nå tre års bryllupsdag. Det er viktig å sette pris på både opp og nedturer fordi det bygger dere som individer og som ektepar. Gjennom hverdagens utfordringer har dere vist hverandre kjærlighet, glede, sinne, frustrasjon, empati, respekt og oppmerksomhet. Uansett hvor sint man kan bli på hverandre, husk å snakke sammen og komme styrket ut på den andre siden. 

Vis hverandre kjærtegn i hverdagen, finn felles hobbyer og vis interesse for hverandres individuelle interesser. Bruk tid sammen og skap gode minner. Men hvordan skal dere feire 3 års bryllupsdag? Kan det være på tide å invitere venner og familie til en hyggelig middag der dere kan minnes bryllupet og snakker om det dere har opplevd og oppnådd de siste tre årene?

Lærbryllup – solid, sterkt og mykt

Denne bryllupsdagen kalles lærbryllup. Akkurat som lær er mykt, men samtidig solid og sterkt, har dere bygget et samliv som representerer styrke og godhet. Kjærligheten fortsetter å gro gjennom gjensidig omsorg og respekt. 

3 års bryllupsdag heter Læderbryllup

Dere kan oppdatere bryllupsnettsiden med nye historier og bilder fra årene som har gått. Husk at det aldri er for sent å skaffe seg en slik hjemmeside der dere kan oppdatere venner og familie, eller invitere til selskap med lett tilgjengelig informasjon for gjestene. En nettside kan enkelt bygges ved hjelp av en nettsidebygger, og kan i utgangspunktet gjøres helt gratis. 

Mer informasjon om hvordan dere lager en egen bryllupshjemmeside, får dere ved å lese her!
Vi har dessuten laget en oversikt over øvrige bryllupsdagsnavn, slik at du kan være forberedt til senere år, eller glede andre i dere omkrets med en spesiell hilsen.