Jacob

By Jacob

Feire 7 års bryllupsdag – behold tradisjonen

Published on

For 7 år siden valgte dere hverandre og lovet å elske hverandre i gode og dårlige dager. Gjennom disse årene har forholdet opplevd opp- og nedturer, en hektisk hverdag, testing og fornyelse av kjærligheten, gleder og positive utfordringer. Dere står nå sterkere sammen, har vist hverandre at dere er der for hverandre og ønsker å bevare ekteskapet og kjærligheten. En markering av syv års bryllupsdag bidrar positivt til dette, og viderefører en tradisjon der dere viser hverandre litt ekstra god oppmerksomhet i hverdagen. 

Hvordan dere skal feire 7 års bryllupsdag bestemmer selvfølgelig dere helt selv. Noen velger å ta et opphold på et hotell sammen, med middag på restaurant og mulighet til å nyte hverandre alene. Andre velger å invitere til fest for venner og kjente – for virkelig å markere dagen. Uansett må dere huske å sette pris på hverandre i hverdagen resten av året også. Gå turer sammen, gi hverandre kyss og klemmer, hold hender, sitt i armkroken, gå en tur på kino, ta en kaffe på kafe, gi blomster, prøv hverandres interesser og fremfor alt – vis respekt, interesse og omsorg. 

Ullbryllup – gi hverandre varme i hverdagen

At dere nå kan feire 7 års bryllupsdag, betyr at dere har etablert et tett samhold og et solid ekteskap. Dere står sterkere nå enn da dere giftet hverandre, og denne bryllupsdagen heter ullbryllup. Ull er, som ekteskapet, noe som kan bearbeides og jobbes med. Dessuten bidrar det til varme på kalde dager. 

7 års bryllupsdag heter Uldbryllup

På bryllupsnettsiden kan dere legge ut nok en bryllupsdags-selfie som føyer seg inn i minnene, og dere kan dele historier fra året som har gått. Om dere ønsker å feire dagen med venner og kjære, kan dere gjennom bryllupshjemmesiden invitere til fest. Dere kan dele informasjon med gjestene deres på en moderne og enkel måte. Har dere ikke en bryllupsnettside, er det enkelt å bygge en unik side ved hjelp av en hjemmesidebygger. 

Dersom dere ønsker dere en bryllupsnettside og vil vite mer, kan dere lese her.  
Alle de ulike bryllupsdagene har egne navn. Har du hørt om kronjuvel og jernbryllup? Du kan  lese mer om navnene på bryllupsdagene her.