Jacob

By Jacob

Tips til feiringen av venusbryllup – 29 års bryllupsdag!

Published on

Kjenner du noen som skal feire sin tjueniende bryllupsdag, eller er det kanskje du som planlegger å feire eget venusbryllup? Å feire bryllupsdager er en flott tradisjon, enten alene som ektepar eller sammen med venner. 

Nå for tiden velger mange å feire bryllupsdager langt opp i pensjonsalderen med selskaper. Jo eldre man er, jo festligere og viktigere er det å feire bryllupsdagen for å feire livet og kjærligheten.

Lurer du på hva du skal gi i bryllupsgave til venner eller familie som feirer bryllupsdag? Du bør tenke over disse tingene når du vurderer gave:

  • Kjenner du paret som skal feire bryllupsdag godt? Har de alt de trenger? Når man har vært gift i 29 år, trenger man svært lite. Du kan gjerne vurdere å gi noe personlig, men det kan være en dårlig idé om du ikke kjenner paret ganske godt. 
  • Hvor mye bør gaven koste? Dersom paret har det de trenger, kjøper man gjerne noe litt dyrere. Hør med andre som du vet er invitert, og se om dere kan gå sammen og spleise på gave!

Ved egen feiring er det greit å gi gjestene en avklaring på hva som gjelder angående gaver. Bruk gjerne en hjemmeside, som dere enkelt kan lage om dere ikke har. Her deler dere eventuelle ønsker med gjestene. Lykke til!