Jacob

By Jacob

Halvveis til 50 – feiringen av 25 års bryllupsdag

Published on

I år feirer dere en kjærlighet og et ekteskap som har stått stødig gjennom mange år. Tjuefem års bryllupsdag er virkelig en dag for å feire jobben dere har gjort for å bevare et godt samliv. Selvfølgelig har det ikke alltid vært lett, men dere har kjempet dere gjennom tøffe tider, stått ved hverandres side og vist hverandre hvor viktig dere er for hverandre, og ofte hyllet kjærligheten. Nå står dere sammen og kan vise verden hvor mye dere fortsatt elsker hverandre, og at ekteskapet fortsatt er sterkt og viktig. 

Det anbefales å feire hver eneste bryllupsdag, for å sette litt ekstra pris på hverandre og huske tilbake på hvorfor man valgte hverandre. Hvert femte år kan dere gjerne lage en litt større feiring, da disse årene regnes som små jubileer. Hva med å lage en fest for venner og familie for å feire deres 25 års bryllupsdag?

Ta frem brudekjolen om den er tatt vare på, og arranger et minibryllup, eller lag et skikkelig 70 talls-party (eller et annet tema dere synes er morsomt). Skap en morsom og minnerik kveld sammen med de dere holder kjærest.

Sølvbryllup – gjensidig respekt og kjærlighet

Det er gått et kvart århundre siden dere giftet dere og i år feirer dere sølvbryllup. Sølv er jo et edelt og viktig metall som kan skinne pent, men også bli matt og svart. Det må pusses og pleies for å vare, akkurat som dere har pusset og pleiet forholdet. Fortsett å vise hverandre respekt, omsorg, støtte og kjærlighet i hverdagen. Feire hverandre og kjærligheten ofte gjennom små ting, som blomster, en date, en tur i skogen eller en helg borte. 

Vi har laget en oversikt over de øvrige bryllupsdagene og navnene deres, som dere finner her. Da kan dere være forberedt til senere år, eller kanskje gi andre en spesiell oppmerksomhet på deres bryllupsdag.

25 års bryllupsdag heter Sølvbryllup

En unik og personlig bryllupshjemmeside er en moderne måte å invitere gjestene til en feiring av deres 25 års bryllupsdag.

Send en link til siden, og vips finner gjestene all nyttig informasjon. Dere kan også legge ut informasjon om kleskode, gaveønsker og meny. Del historier og bilder også. En slik side kan selv nybegynnere lage ved å bruke en nettsidebygger. Det er enkelt og dessuten gratis. Nyttig informasjon om byggingen av en bryllupsnettside, finner dere her