Jacob

By Jacob

Er Site123 like god som lignende nettstedbyggere?

Updated on

Site123 er ikke en veldig populær nettstedbygger. I følge en undersøkelse utført av W3techs.com, brukes dette innholdsstyringssystemet av mindre enn 0,1 % av nettstedene hvor CMS er kjent (W3techs). Men en lav markedsandel betyr ikke nødvendigvis at Site123 ikke er en god nettstedbygger som andre med enorm popularitet og en enorm markedsandel.

Tvert imot er det en utmerket nettsteds-redigerer som fokuserer på enkelhet. Som navnet antyder, kan brukere lage sine nettsider i tre enkle trinn – Velg et ønskelig design, legg til innhold, start et nettsted.

Det er et perfekt valg for små bedrifter eller enkeltpersoner som vil ha nettsidene deres oppe og kjøre på kortest mulig tid. Denne artikkelen gir noen fine detaljer om dette CMS og forklarer hvorfor det er like bra som andre nettstedbyggere.

Sjekk også artikkelen min om Webnode, som er den desidert beste nettstedbyggeren for Norge.

nettside for norge

Hva er Site123?

Site123 er et nettbyggingsselskap basert i Israel. Selskapet ble grunnlagt i 2015 for å tilby små bedrifter og enkeltpersoner et gratis, brukervennlig nettstedsbyggingsalternativ. Det har vært et utmerket valg for nybegynnere nettstedbyggere som aldri har bygget nettsteder før.

Denne nettstedsbyggeren har en innebygd veiviser, gode støttefunksjoner og informative videoopplæringer for å veilede brukere gjennom nettsidebyggingsprosessen og hjelpe dem med å lage nettsteder som gjenspeiler merkevarene deres på kortest mulig tid.

Hvorfor velge Site123 Website Builder?

vakre nettstedsmaler
 1. Svært responsiv design
  Alle nettsteder som er opprettet ved hjelp av dette CMS er responsive. Det spiller ingen rolle hvilken type enhet en besøkende bruker for å få tilgang til nettstedet ditt. Alle nettsteder bygget med dette CMS er optimalisert for alle enheter. Nettstedets respons på flere enheter påvirker den generelle brukeropplevelsen. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for UX når du bruker denne nettstedsbyggeren.
 2. Den er relativt billig
  Sammenlignet med andre kjente innholdsstyringssystemer, er denne nettstedsbyggeren billigere. Du må først opprette en gratis konto som lar deg prøve ut hva som helst på deres prismodeller. Dessverre er prisstrukturen for Site123 ikke synlig. En rask titt på prissiden deres vil gi deg inntrykk av at den bare har en enkelt premiumplan.
  Det er imidlertid ikke tilfelle fordi det er flere planer du kan velge å bruke. Du får også en sjanse til å oppgradere hvis du ikke er fornøyd med gjeldende plan. I tillegg tilbyr Site123 deg et gratis domene i løpet av det første året og en mulighet til å opprette e-postkontoer. (Mer om hvordan du kan lage en gratis hjemmeside her.)
 3. Flere malalternativer
  ..og layoutstiler Denne nettstedbyggeren gir brukere et stort utvalg av maler og layoutstiler de kan velge å bruke. Disse mal alternativene dekker mange orienterings- og designalternativer brukere kan tenke seg.
 4. Temaer og plugins
  Site123 tilbyr også mange tredjepartsverktøy og plugins som brukere kan bruke for å utføre funksjoner. For eksempel er plugins som hjelper med integrasjon og administrasjon av sosiale medier tilgjengelig for de som hjelper til med nettstedsanalyse.
 5. Enkel å bruke
  Som nevnt tidligere, lar denne CMS brukeren lage sine nettsider i bare tre enkle trinn. Oppretting av nettsider blir derfor en enkel prosess som tar sikte på å levere et relevant nettsted for brukerne.
hva som gjør det beste for norge

Den negative siden ved å bruke Site123

Det er en flott ting at denne nettstedsbyggeren kommer med flotte nettbyggingsgoder som attraktive og moderne maler, blant mange andre. Imidlertid har dette alternativet også sin del av ulemper. For eksempel bør du ikke forvente for mye tilpasning når du bruker dette alternativet. Denne nettbyggeren gir ingen dra-og-slipp-funksjoner, og brukeren får ikke frihet til å endre oppsettet.

Oppsummert

..er Site123 en utmerket nettstedbygger som tar sikte på å hjelpe små selskaper og individuelle nettstedeiere med å lage profesjonelt utseende nettsteder i tre enkle trinn. Det er en utmerket nettstedbygger som fortsatt står hode og skulder over sine konkurrenter til tross for at den ikke har en enorm markedsandel. Det er et brukervennlig verktøy for nettstedbygging med ulike.

Legg igjen en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.