Jacob

By Jacob

Når du skal velge en bohemsk brudekjole til bryllupet

Updated on

Å velge en bohemsk brudekjole har blitt et mer populært valg de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Denne stilen er kjent for sin avslappede og romantiske estetikk som passer perfekt til en rekke forskjellige bryllupstemaer.

En brudekjole som gjenspeiler deres unike personlighet og stil

Bohemske brudekjoler passer spesielt godt for bruder som ønsker et avslappet og uformelt bryllup, og som vil ha en brudekjole som reflekterer deres unike personlighet og stil.

I denne artikkelen vil vi utforske mer om denne trenden, og gi noen tips til hvordan du kan velge den perfekte bohemske brudekjolen for din store dag.

Er det vanlig med bohemsk brudekjole i Norge?

I Norge ser det ut til å være økende interesse for bohemske brudekjoler blant moderne bruder. Det er spesielt populært blant de som ønsker å ha en mer avslappet og uformell setting, for eksempel på stranden eller et hagebryllup. I en formell setting er det mer vanlig med en enkel brudekjole i mer elegante materialer.

Bohemske brudekjoler er perfekte å bruke om vår- og sommermånedene når det er varmt og solfylt. Lettvektige stoffer som chiffon og bomull gjør at bruden føler seg komfortabel hele dagen. Frynser, blomster og broderier gir et naturlig og bohemsk preg som passer perfekt til utendørs bryllup.

Som ønsker en mer avslappet og uformell setting

Bohemske brudekjoler passer også godt til bryllup med temaer som vintage, rustikk, strand eller bohemsk. Tilbehør som blomsterkranser, flettet hår og minimalistiske smykker kan fremheve brudekjolens naturlige og bohemsk stil.

En bohem brudekjole kan altså være en flott måte å uttrykke din personlige stil og legge til et naturlig og romantisk preg på bryllupsdagen din.

Slik lager du en bohemsk stil til bryllupet

Bohemske brudekjoler kan styles på mange forskjellige måter, så det er viktig å finne din egen personlige stil. Her er de vanligste tilbehørene:

Bohemske brudekjoler kan styles på mange forskjellige måter
  1. En blomsterkrans i håret, eller et enkelt hodeplagg som en tyll slør, kan gi en ekstra bohemsk touch.
  2. Velg et par sandaler, lave hæler eller til og med barfot, avhengig av bryllupets stil og beliggenhet.
  3. Smykker du velger bør passe til kjolen din og bryllupets tema. Et sølvarmbånd eller noen enkle øreringer kan være alt du trenger.
  4. Velg villblomster i buketten og blomsterdekorasjonene i bryllupet for å få et bohemsk preg på hele bryllupet. Det er ingenting som ser mer vakkert ut om alle blomsterdekorasjoner og buketter harmoniserer med hverandre.
  5. Stell håret og ansiktet enkelt og naturlig. Løse krøller eller bølger i håret og naturlige farger på sminken passer perfekt til den bohemske stilen.

Stiltabbene du må unngå på kjolen

Når du velger en bohemsk brudekjole, er det viktig å være oppmerksom på noen vanlige stiltabber som kan ødelegge helhetsinntrykket.

Form og figur: For det første er det viktig å velge en brudekjole som passer din kroppsfasong og fremhever dine beste trekk. Velg en kjole som viser frem din figur, men ikke klemmer eller er for stram.

Detaljene: En av de største fordelene med bohemsk stil er dens enkelhet og naturlighet. Å velge en kjole som er for pyntet og overlesset med detaljer kan ødelegge helhetsinntrykket av kjolen. Velg heller en kjole med enkel og naturlig stil.

Tilbehørene: Du må også velge tilbehør som passer den bohemske stilen, men som ikke overvelder og tar for mye oppmerksomhet bort i fra kjolen. Husk at tilbehør skal fremheve kjolen, ikke trekke oppmerksomheten i fra den.

kan ødelegge helhetsinntrykket

Bryllupstemaet: En bohemsk brudekjole kan se flott ut i et bohemsk eller utendørs bryllup, men det kan virke feilplassert i en mer tradisjonell setting.  Hvis du har et bryllupstema, er det viktig å velge en kjole som passer til det.

Årstiden: Lette kjoler med blonder og ermer være perfekt for sommerbryllup, mens en kjole i tykke materialer og lange ermer kan være mer passende for vinterbryllup.

Oppsummering

  • Bohemske bryllupskjoler passer perfekt for bruder som ønsker et mer uformelt og avslappet bryllup, og en kjole som gjenspeiler deres unike personlighet og stil.
  • Bohemske kjoler er også flotte for utendørsbryllup og bryllup med temaer som vintage, rustikk eller strand.
  • For å få den perfekte bohemske stilen er det viktig å velge tilbehør som er enkle, men stilige, som blomsterkranser, sandaler eller barfot, naturlige smykker og ville blomster.
  • Det er også viktig å unngå vanlige stilfeil, som å velge en kjole som er for overdådig eller å overdrive med tilbehør. Få flere tips til å unngå tabber på bryllupskjoler her.