Jacob

By Jacob

Tips til å velge en brudekjole med blonder

Updated on

Brudekjoler med blonder har har eksistert i mange århundrer, og har opplevd en gjenoppliving i popularitet de siste årene. Bruken av blonder i brudekjoler kan spores tilbake til 1600-tallet i Europa, da blonder ble ansett som et symbol på rikdom og status. 

Blonder på brudekjoler ser fantastisk ut

På denne tiden ble blonder håndlaget av dyktige håndverkere, og bruken av blonder i brudekjoler var forbeholdt de velstående samfunnsklassene. I denne teksten vil vi se nærmere på hvorfor blonder på brudekjoler ser fantastisk ut, og hvorfor du bør vurdere det på din store dag.

Fordelene med blonder

Blonder vi tildekke kroppsfasongen din. Om du ikke ønsker en kjole av lette materialer som sklir opp og fremhever kroppsformene dine på feil måte, er blonder veien å gå. Glatte og lette materialer kan klumpe seg på enkelte områder av kroppen som du ikke vil fremheve, mens blonder legger seg pent over områdene du vil dekke til.

På samme måte kan blonder gi litt fylde til tynne bruder hvis du velger et større og mer karakteristisk mønster.

En blond brudekjole kan være jentete og elegant, og et morsomt antrekk samtidig som den er stilig. Det passer til nesten alle typer bryllup hvor du ikke vil ha en enkel bryllupskjole som ikke vil passe til det formelle og klassiske temaet.

Legger seg fint over områdene du ønsker å dekke

Blonder kan inkluderes i midjen, på slepet, til kjolekanten eller på sløret. Et overlegg av blonder på toppen av en silkekjole er et trendy valg, akkurat som elegante ermer med blonder på en silkekjole. Du kan også vurdere blonder i  overdelen sammen med et silkeskjørt. Blonder kan til og med brukes til å lage en jakke eller sjal.

I dag er det også mange som inkluderer blondemønstret de har på kjolen i sitt bryllupstema. Dette vil gi et helhetlig og gjennomtenkt stil på ditt bryllup. Du kan for eksempel implementere dem i borddekorasjoner og blomsterarrangementer for å fremheve den vakre brudekjolen din.

Forskjellige stiler av kjoler med blonder

Det finnes flere forskjellige stiler av brudekjoler med blonder som du kan vurdere. En av de mest populære er en stroppeløs blondekjole med blonder og åpen rygg som ser lekkert og elegant ut.

Fordelen med denne stilen er at den er vakker og dristig, mens blonder gir kjolen et romantisk og elegant preg. Ulempen kan være at den åpne ryggen gjør det vanskelig å bruke en bh, og enkelte kan føle seg ukomfortable med å vise så mye hud

Mest populær er en stroppeløs blondekjole

Du kan også velge en enkel A-line brudekjole med blonder langs kanten av kjolen og rundt midjen. Fordelen med denne stilen er at den er enkel og klassisk, men blonder applikasjonene gir kjolen litt ekstra detaljer og romantikk. Les mer om enkle brudekjoler her.

Mange foretrekker også en brudekjole med en bohemsk stil med blonder over hele kjolen og frynser langs kanten. Gå for denne stilen om du vil ha en mer avslappet følelse på kjolen som ikke sitter for tett, men samtidig vil blondene gi kjolen vakre detaljer som ikke gjør den for kjedelig.

Oppsummering

Blonder i brudekjoler øker i popularitet de siste årene
  • Bruken av blonder i brudekjoler har eksistert i århundrer og har opplevd en økning i popularitet de siste årene. Les mer om bryllupskjole trender for 2023 her.
  • Fordelene med å bruke blonder i brudekjoler er at de tildekker kroppens fasong, gir en elegant og romantisk stil, og muligheten til å inkludere blonder i bryllupstemaet.
  • Det er forskjellige stiler av brudekjoler med blonder å velge mellom, så sørg for å finne en fasong og utforming som passer til din kroppstype.