Jacob

By Jacob

Få en billig brudekjole til å se ut som en dyr designerkjole

Updated on

For de fleste bruder er det viktig at kjolen ser perfekt ut for den store dagen – koste hva det koste vil. Men er du en mer pragmatisk person og tenker at «dette er jo en kjole jeg skal kun ha på meg denne ene dagen», skal det være lov å velge en billig brudekjole som kan se like vakker og elegant ut som en dyr designerkjole. Her får du vite mer om stilene og materialene som ser dyrt ut med likevel kommer med en beskjeden prislapp.

Disse materialene bør du velge på en billig brudekjole på nett

Det er flere rimelige brudekjolematerialer å velge mellom avhengig av stilen og budsjettet ditt. Her er noen av de vanligste materialene og et grovt prisestimat:

Chiffon: Chiffon er et lett og luftig stoff som gir et elegant utseende. Prisene varierer, men du kan finne en chiffon-brudekjole fra rundt 2000-5000 kr. Les stiltips til enkle brudekjoler her.

Sateng: Sateng er et mykt og glatt stoff som gir et elegant utseende. Dette er et godt valg om du vil ha noe som ser mer ut som en selskapskjole. Prisene ligger på rundt 3000-7000 kroner for satengkjoler.

stoff som gir et drømmende og romantisk utseende

Taft: Taft er et stoff som gir en mer strukturert look, med en litt rynket tekstur. Dette kan være et godt materiale å ha på seg på et vinterbryllup hvor du trenger noe med litt varme. Du trenger ikke å betale mer enn 5000 kroner for en stilren og lekker taft-brudekjole.

Organza: Organza er et lett og gjennomsiktig stoff som gir en drømmende og romantisk utseende. Perfekt for dem som vil ha noe som ser flytende og lett ut. Startprisen for organzakjoler er på rundt 4000 kroner.

Merk at disse prisene er bare grove estimater og kan variere avhengig av design, detaljer og merke.

Tilbehøret kan få “billig” til å se eksklusivt ut

Antrekket ligger i detaljene. Selv om du ikke bruker en formue på kjolen, kan du likevel se fantastisk ut med det rette tilbehøret.

Når det gjelder for eksempel smykker, er viktig at du matcher metallene dine. Ikke bland sølv med gull eller andre farger på metallet for å få en fin og harmonisk stil. Husk metalldetaljer på belter og sko skal også matche. Et enkelt halskjede eller et par øreringer kan legge til en elegant touch til brudekjolen din.

Enkle tilbehør som en vakker hårbøyle kan være en flott måte å legge til litt ekstra stil og eleganse til brudeantrekket ditt. Velg en som passer til kjolen din og som du føler deg komfortabel med.

Se fantastisk ut med riktig tilbehør

Selvfølgelig skal en brud også ha en blomsterbukett. Blomster kan legge til en farge til din brudekjole, og gi en følelse av eleganse og romantikk. Velg blomster som passer til sesongen og kjolen du velger.

Et slør kan være en flott måte å legge til litt drama til brudeantrekket. Det finnes en rekke forskjellige stiler og lengder å velge mellom, så velg det som passer best til din stil og kjole.

Oppsummering

  • En billig brudekjole kan se like eksklusiv og vakker ut som en dyr kjole om du velger de rette materialene. Les mer om populære materialvalg for 2023 her.
  • Du kan finne mange billige brudekjoler laget av taft, chiffon, sateng og organza som ser nydelige ut, og har ikke en høyere startpris enn 3000 kroner på nettbutikker.
  • Husk at tilbehøret du velger er like viktig som selve kjolen for å å gi deg et eksklusivt og elegant antrekk som trekker pusten fra dine gjester.